Momenteel (medio 2022) zijn we overgestapt naar meerdere nieuwe technieken. We hebben een nieuwe slow motion camera gekocht waarmee we waanzinnige beelden in 4K kunnen vastleggen. Daarnaast hebben we een color programma gekocht waarmee we waanzinnige, niet van echt te onderscheiden, echte kleuren kunnen maken. Daarom zijn alle nieuwe clips nog zoveel mooier geworden dan daarvoor.  

Foto -en videograaf bruiloft

Journalistieke en ongedwongen foto & films!

Bruiloft video & foto

Puur en vol met echte en oprechte emoties en pure momenten. Dat is waar wij van houden en waarom ik zo graag trouwfoto's en trouwfilms maken. Wij zijn Petra Bravenboer (fotograaf) en Dennis Tetro-Tijsmans (videograaf). De fotograaf en videograaf bruiloft voor in heel Nederland en België.
Wij zijn prima los van elkaar te boeken maar onze combinatie werkt. Want wij kennen elkaar door en door. En hierdoor worden alle beelden nog mooier. Zijn jullie opzoek naar de fotograaf en videograaf voor jullie bruiloft? Neem gerust contact met ons op want wij vertellen jullie graag meer over onze samenwerking.

Veel plezier op onze website!

Dennis & Petra

Love 2 wed foto -en videograaf

Tarieven, kwaliteit & serviceHet thema trouwen is voor iedereen gelijk maar toch is iedere bruiloft uniek. Het begint allemaal bij ons intakegesprek. Daar bespreken we wat jullie mooi maar ook niet mooi vinden. En waar wij rekening mee moet houden. Met al deze informatie doen wij jullie graag mooi voorstel op maat. 

Weten jullie nog niet hoeveel uur je nodig zijn? Of de keuze voor een lange of korte film? Of misschien wel iets heel anders? Geen probleem! In een ons online intake gesprek nemen we samen met jullie door. En stemmen wij eventueel jullie budget af op al onze opties. Samen komen we dan tot een prachtig pakket.

Keuze stress is dus niet nodig! Bijna alles is te regelen.

Gewoon super goed geregeld?

Altijd onder leiding van Petra & Dennis

Ervaren Foto -en videograaf

Laat jullie bruiloft, jullie verhaal vastleggen door ons team die samen meer dan 500 bruiloften hebben gemaakt. Een team die speurt naar de momenten & een onvergetelijke herinnering van jullie mooie dag maken. 

Preview / trailer

Als het lukt binnen jullie planning, maken wij de trailer nog dezelfde dag. Lukt dit niet dan ontvangen jullie de trailer binnen 1 en /of maximaal 2 dagen.  De preview van de foto's komen sowieso binnen 48 uur.

Kennismaking met ons

Jullie zijn een belangrijke dag aan het voorbereiden. Je wilt de juiste keuzes maken. En jullie hebben dus enorm veel vragen. Plan daarom altijd eerst een vrijblijvend en online intakegesprek met ons. 

Reistijd en reiskosten

Reistijd- en overige kosten zijn verwerkt in al onze pakketten.

Onze tarieven zijn wel altijd exclusief parkeer- en entreekosten.

Bespreking draaiboek

Zo'n twee weken voor de bruiloft hebben we bel-contact om jullie dag tot in de puntjes te bespreken. We nemen nog een keer jullie hele planning door. En passen zo nodig de laatste wijzigingen aan.

Aflevering film & Foto's

We filmen en fotograferen in de hoogste kwaliteit. In principe ontvangen jullie de film via een online download link. Maar willen jullie ook een luxe USB stick? Dan is dit zeker te regelen. Voor de foto's is het natuurlijk vooraf of achteraf mogelijk om deze een prachtig boek te bestellen.