Momenteel (medio 2022) zijn we overgestapt naar meerdere nieuwe technieken. We hebben een nieuwe slow motion camera gekocht waarmee we waanzinnige beelden in 4K kunnen vastleggen. Daarnaast hebben we een color programma gekocht waarmee we waanzinnige, niet van echt te onderscheiden, echte kleuren kunnen maken. Daarom zijn alle nieuwe clips nog zoveel mooier geworden dan daarvoor.  

Foto- en film

Registratie van New born, dopen, communie & verjaardagfilms

Een film en foto's laten maken van bijvoorbeeld jullie pas geboren baby of een verjaardag maar ook een communie of een registratie van een doop. Bijna alles is mogelijk. Ik heb maar één vereiste. Het programma moet interessant genoeg zijn om er een film van te maken.

Graag bespreek ik met jullie door of ik van jullie privé moment een prachtige film kan maken. Zodat jullie keer op keer kunnen nagenieten van dit speciale moment.

Onze tarieven

Wat kost het om een registratie te laten maken?Het thema uitvaart is voor iedereen gelijk maar toch is iedere uitvaart speciaal en uniek.
Het begint allemaal bij ons intake-gesprek. Daar bespreken we wat jullie graag willen maar ook wat voor u niet wenselijk is. Met al deze informatie maak ik voor u een voorstel op maat.Iedere film is uniek en om een afscheidsfilm te maken starten we eerst met de voorbereiding daarna het camerawerk en als laatste deel de edit (het maken van jullie film).

Dennis Tetro-Tijsmans