Over ons

PETRA BRAVENBOER

Eigenaresse & fotograaf

Oog voor detail, dat ben ik. Jullie zijn vaak maanden bezig om jullie huwelijk voor te bereiden en besteden ook aandacht aan de kleine dingen. Juist die kleine dingen maken jullie trouwdag bijzonder.

De bloemetjes die overal op tafel staan en steeds op de dag terug komen op de locaties, het zakdoekje met daarop jullie trouwdatum, het zelfgemaakte ringkussentje, de versieringen op de trouw locatie, de bordjes met jullie namen, de gravering in jullie ringen, de met zorg uitgekozen of cadeau gekregen manchetknopen, het geleende kettinkje van je moeder, het 'something blue' gekregen van je vriendin.... Al die kleine dingen zijn het waard om vastgelegd te worden en vormen een onderdeel van jullie weddingstory, maken deze compleet.    


 

DENNIS TETRO - TIJSMANS

Eigenaar & Videograaf

Vaktechnisch gezien hou ik er van van om cinematische beelden van jullie te maken en deze in de montage te combineren met het verhaal van jullie dag. Het is mijn doel om jullie film zo te monteren dat alle emoties en speciale momenten van jullie dag na voren komen. Zodat jullie keer op keer deze bijzondere dag kunnen herbeleven.

Daarnaast vind ik als Broll heel erg belangrijk. Dit zijn serie shots bedoeld om in de montage te gebruiken als illustratie tijdens gesproken woord. Alle omgevingselementen zoals lucht, dieren, planten, styling en mensen. Hiervan maak ik mooie shots en soms zelfs timelaps of hyperlaps.