PETRA BRAVENBOER

Eigenaresse & fotograaf

 Als trouwfotograaf ben ik op een bruiloft voortdurend aan het speuren naar de kleine momentjes achter de grote momenten. Die hand die even op je schouder ligt zonder dat je het het merkt, de vinger van het bruidsmeisje die in de taart verdwijnt, moeders die hun tranen proberen te bedwingen tijdens de ceremonie en dan toch snel nog even er eentje wegvegen en hopen dat niemand het heeft gezien. Als documentair trouwfotograaf leg ik bruiloften vast precies zoals ze zijn gegaan, door jullie & jullie gasten te volgen en te focussen op de echte momenten.

Het is mijn missie om ieder uniek verhaal van die mooie dag voor ieder bruidspaar te vertellen. Jullie blij maken & verrassen met al die beelden... dat is wat ik wil bereiken.


 

DENNIS TETRO - TIJSMANS

Eigenaar & Videograaf

Vaktechnisch gezien hou ik er van van om cinematische beelden van jullie te maken en deze in de montage te combineren met het verhaal van jullie dag. Het is mijn doel om jullie film zo te monteren dat alle emoties en speciale momenten van jullie dag na voren komen. Zodat jullie keer op keer deze bijzondere dag kunnen herbeleven.

Daarnaast vind ik als Broll heel erg belangrijk. Dit zijn serie shots bedoeld om in de montage te gebruiken als illustratie tijdens gesproken woord. Alle omgevingselementen zoals lucht, dieren, planten, styling en mensen. Hiervan maak ik mooie shots en soms zelfs timelaps of hyperlaps.