Onze pakketten

Wij zijn gepassioneerd in foto -en videografie

Bruidsfotografie en videografie

Zijn jullie op zoek naar de combinatie trouwfilm en/of trouwfoto's met een verhaal? Of alleen op zoek naar een kwaliteits-videograaf? Gefilmd en/of gefotografeerd in de hoogste kwaliteit? Dat zijn jullie bij ons op het juiste adres. Met zorg & liefde voor jullie en ons vak maken wij de mooiste trouwfilms!
Op elkaar afgestemd en ingewerkt dat is onze kracht!

Onze tarieven

Alles gewoon super goed geregeld.

Onze tarieven zijn inclusief alle kosten. Onze tarieven zijn wel altijd exclusief, eventuele, parkeer- en entreekosten. Maar bijvoorbeeld wel inclusief reis en verblijfskosten.

Alles is gewoon super goed geregeld! Van back-up bij ziekte maar ook het onderhoud van onze apparatuur. En Wij bewaren jullie film in de Cloud zodat er altijd een back-up is als jullie zelf de film kwijt zijn.

Op jullie dag proberen wij al de eerste beelden te monteren naar een filmtrailer. En maken wij direct een back-up van het gemaakte beeldmateriaal. Op deze manier verkleinen we de kans dat we geen beelden meer zouden hebben.

Hebben jullie nog meer vragen of willen jullie nog meer gevoel er bij hebben? Plan dan een online intakegesprek met ons, wij vertellen wij graag meer over al onze opties.