Onze recensies
Geloof onze bruidsparen

Melanie & Peter-Paul | 6 juni 2017

Je trouwdag is een belangrijke dag in je leven. In aanloop naar je huwelijk toe ben je nerveus. Iedereen is blij voor je; het lijkt wel een besmettelijke ziekte. Als je net zoals wij anderhalf jaar naar die speciale dag toe leeft, wil je dat alles goed geregeld is; soms werd ik wel eens een beetje gek van mezelf. De decoratie is leuk, maar je ziet het zelf amper op je speciale dag. Een goede foto- en videograaf is denk ik wel het meest belangrijke van die dag, naast het fei...t dat je ja moet zeggen. Je trouwdag is 1 dag in je leven: de foto's en film blijven voor altijd. Als je wilt dat je foto's en een film krijgt die de sfeer van jullie trouwdag exact weergeeft kies je voor Love2wed. Love2wed is videografie en fotografie in één. Dennis Tetro-Tijsmans en Petra Bravenboer Vd Plaat zijn werkelijk waar fantastisch. Ze zijn vrolijk, lief en super creatief. Deze twee zijn echt een geweldig koppel. Ze brengen het beste in elkaar naar boven. Het eindresultaat is dan ook geweldig. Als je kwaliteit wil en een fantastische, levenslange herinnering van jullie trouwdag kies je Love2wed.

Dennis en Petra: bedankt voor al jullie passie, liefde en energie. Wij zijn jullie eeuwig dankbaar.  

Melanie en Peter-Paul | 6 juni 2017 @ Kasteel Duurstede

Cynthia & Daniël | 19 augustus 2016

19-08-2016 was onze grote dag. Voor deze dag wilden wij zowel foto- als videografie, om onze dag op alle mogelijke manieren vast te leggen voor later. ... Wat belangrijk is, is dat de videograaf en fotograaf de hele dag om je heen zijn op je bruiloft, dus je moet je prettig voelen bij de mensen die je hiervoor uitkiest. Wat dat betreft zit het bij Dennis en Petra helemaal goed.

Wat ook leuk is, is dat er zowel ruimte is voor eigen initiatief als voor dingen die hem tof lijken. Dit komt ook terug in de montage, die is gebaseerd op de mooie beelden die er natuurlijk zijn, maar ook op hoe Dennis het bruidspaar heeft leren kennen. Hierdoor kan de film alle kanten op gaan en zal hij altijd bij jullie passen.
Ik kan iedereen aanraden zowel foto- als videografie te nemen op de bruiloft en dan met name Dennis en Petra. Het zijn twee fantastische mensen die samen geweldige beelden maken, waar je voorgoed op kan terugkijken. Daarbij zijn het leuke mensen om om je heen te hebben en verlichten ze zelfs op cruciale momenten je stress ;-) Een aanrader dus!

Moeder van de bruid: Zijn zeer zeker twee toppers, het lijkt of je ze al jaren kent zo relax en vriendelijk. Een leuk praatje over alles en niks. Geven je allebei het gevoel dat je ze al heel lang kent. Dus ook van mij de moeder van de bruid zeer bedankt mede dankzij jullie was het zeer zeker een geslaagde dag. Dikke kus en wie weet tot ooit. (als Cheryl gaat trouwen)

Carolien & Leander | 16 juli 2016

Op 29 september 2015 hadden wij met Petra een afspraak gemaakt in Nieuw-Lekkerland. Na wat mail contact hadden we een datum gevonden die wij konden, vanuit Petra was heel veel mogelijk. We werden in een leuk winkeltje ontvangen en de sfeer was gelijk goed en we hebben een hele avond gezellig zitten kletsen. Direct hebben we toen besloten dat we graag met Petra wilde werken voor de bruiloft. De gezellige avond, goeie sfeer en de klik die we hadden met haar was heel fijn.

Vlak voor de bruiloft hebben we elkaar nog gesproken om de dag door te nemen. Het was erg fijn dat ze nog even contact zocht. Toen onze dag er eindelijk was kwam Petra al vroeg op de ochtend al helemaal gezellig en klaar voor de dag! Je kon erg goed merken dat ze het met onze familie en vrienden gelijk ook goed kon vinden. Als fotograaf was ze erg onopvallend op onze bruiloft (vaak niet door dat ze foto's maakt) maar als persoon was ze een super aanwinst voor ons, onze familie en vrienden.

Wij zelf maar ook onze familie en vrienden zijn nog steeds vol lof over haar. Ze was gezellig, enthousiast, super sociaal en erg lief! Na het zien van de eerste paar foto's waren we zo blij! De foto's die ze "al even" naar ons had gestuurd waren van zulke goede kwaliteit. Ze is een echte vakvrouw en haar foto's spreken voor zich! Wij kunnen dan ook niet wachten tot ons album af is.

Petra heeft onze dag een extra touch gegeven door haar warme, gezellige en enthousiaste manier van zichzelf zijn. Het was een geweldige ervaring om met haar te werken en wij raden haar natuurlijk dan ook aan bij iedereen die wij kennen. Ze helpt de dag maken tot een dag om nooit te vergeten.

Remi & Mariska | 23 mei 2015

Toen Mariska haar Facebook-status in Oktober 2014 veranderde van 'In een relatie' naar 'Verloofd' duurde het niet lang voordat ze allerlei aanbiedingen kreeg toegestuurd van bruidszaken, fotografen en zelfs van een trouwambtenaar. In eerste instantie deden we hier niets mee, het duurde per slot van rekening nog een half jaar voor we in het welbekende bootje zouden stappen. Afgezien van een man die ons de eerste weken herhaaldelijk belde met de vraag of we hem alsjeblieft de plaatjes wilden laten schieten en waar we dus geen fijn gevoel bij hadden, was Petra de enige die na een tijdje nog eens contact met ons zocht.

We hebben haar portfolio bekeken op haar site en waren hier meteen van onder de indruk. Op onze eerste afspraak in Nieuw-Lekkerland werden we verwelkomd door een enthousiaste, lieve vrouw waar we ons meteen bij op ons gemak voelden. We hebben een aantal fotoboeken mogen bekijken en toen waren we eruit. Dit zou onze fotografe worden!

Voor de 23e mei hebben we nog een aantal keer contact gehad over de meest geschikte fotolocaties (Petra is zelfs nog een keer Brielle in geweest) en we hebben een planning gemaakt voor de grote dag.

Uit alles bleek dat dit een vrouw is die haar vak verstaat en vooral leuk vindt!

Op de dag zelf was het alsof we Petra al jaren kenden, het voelde zo vertrouwd. We waren best een beetje nerveus maar Petra wist de spanning weg te krijgen, zwaaide eens met haar heupen en we konden aan de slag. Petra lag, hing, klom, rende, ze was overal tijdens het maken van de reportage. Waarschijnlijk deed ze dit tijdens de ceremonie ook maar daar hebben wij niets van gemerkt.

We hebben 871 foto's toegestuurd gekregen en waren heel erg blij met het resultaat, zowel van de reportage als van de ceremonie en de familiefoto's. Er zitten foto's bij waar we op poseren maar bijna net zoveel foto's waar Petra de mooiste spontane en emotionele momenten op heeft vastgelegd. Super!

We hebben een geweldige herinnering overgehouden aan deze dag en de foto's van Petra maken het plaatje compleet.