Slot Moermond
De partner van Videograaf Nederland & love2wed

Gefeliciteerd jullie gaan trouwen op slot Moermond!!

In samenwerking met Fleurtje van Slot Moermond zorgen wij van Videograaf Nederland en Love2wed ervoor dat bruidsparen een onvergetelijke dag hebben op het slot. 


Onvergetelijk

Wij zorgen er namelijk voor dat jullie die mooie dag niet meer zullen vergeten door beelden te maken die iedere herinnering weer levend maken.

Totaal beeld

Wij geven jullie een totaal beeld van jullie mooiste dag; journalistiek, wij volgen jullie & jullie gasten gedurende de trouwdag, mengen ons tussen de mensen, op zoek naar die unieke momenten. Die ene traan, de hand die je vastgrijpt, de blik die je elkaar geeft... daar zijn wij naar op zoek.

Op zoek

Zijn jullie nog op zoek naar DE foto- en videograaf voor jullie grote dag? Dan maken wij graag een offerte op maat voor jullie.

Korting

Ook dit jaar hebben we weer een verrassingskorting voor onze bruidsparen van slot Moermond. Maar dit jaar verloten we ook maximaal drie keer een werk van live painter Maaike bij een definitieve boeking. Nieuwsgierig naar jullie korting? Vraag via het onderstaande formulier een offerte op maat aan.

Naar de website van Live Painter Maaike: Fletcher Moermond korting 10%


Online contactformulier

Vul onderstaand formulier in en ik reageer binnen 48 uur per e-mail. Wil je liever direct contact? Bel of Whatsapp mij op 06-45554767.