Investering in kwaliteit
ONZE TARIEVEN 2018


DESTINATION WEDDING

SHORT 
COMBINATIE

Een korte weddingsclip is helemaal van deze tijd. In een korte weddingsclip zie je echt alle belangrijke momenten van jullie dag voorbij komen. Het voordeel is dat je in een relatief korte tijd je hele wedding terug kan kijken. Wil je liever een langere trouwfilm dan is longfilm wellicht een betere optie. Ik help jullie graag met het maken van de beste keuze. 

WAT IS HET
VERSCHIL

Bij shortcombinatie krijgen jullie een korte weddingsclip van maximaal 10 minuten. De gemiddelde lengte van een shortfilm ligt tussen de 5 - 7 minuten. En bij long combinatie krijgen jullie naast de short weddingsclip ook de langere documentaire trouwfilm van maximaal 30 minuten.

KWALITEIT
& MEER

Ik film in de hoogste kwaliteit van dit moment (6K) en hierdoor is alles nog scherper en mooier. Als je mijn kwaliteit op een 4K televisie bekijkt weet je niet ziet zo mooi!! Ik werk alleen met beste apparatuur uit de televisie en film wereld. Hierdoor is alles in beeld mega stabiel en schud dus absoluut niet. Ik werk als fulltime professional en heb naast het werk van filmmaker geen baan erbij. Hierdoor zijn mijn tarieven iets lager dan wat de markt vraagt. Ik startte mijn carrière in de televisie en filmwereld en Inmiddels beschik ik over meer dan 20 jaar ervaring. Door mijn ervaring als o.a. publieks-opwarmer in de televisiewereld weet ik hoe ik jullie en jullie gasten snel op het gemak kan stellen. Maar ik ben alleen even op de voorgrond wanneer dat echt nodig is. Wil je nog meer weten? In een persoonlijk gesprek vertel ik je graag meer.

OVERIGE 
INFORMATIE

In onze tarieven zit 21 procent btw verwerkt. Wist je trouwens dat wij gemiddeld twee edit dagen nodig hebben om een weddingsclip te maken en wij ook gemiddeld twee dagen nodig hebben om de foto's te bewerken? Gemiddeld zijn wij samen 60 uur per wedding aan het werk om alles goed te regelen en af te leveren.